Larsson-Resman kör idag beställningstrafik inom Sverige och Europa med både små och stora grupper. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på era önskemål.

Vi skräddarsyr din resa

Din nästa resa tar vi gärna hand om, vi skapar förutsättningar så att den blir välskräddad och blir till bestående minnen. Tack vare fina samarbetspartners kan vi beroende på dina önskemål tillgodose olika typer av lösningar, hör av dig till oss så tar vi tillsammans fram en resplan!
Om ni vill ordnar vi även med catering på bussen som kaffe, fralla eller baguette. Vill ni ha något mer mättande så fixar vi salladstallrik.

Idrottsföreningen

Är din idrottsförening i behov av en buss? Vi kör er tryggt och säkert till matcher, träningsläger och cuper.

Välj att boka en bussresa för ett enskilt tillfälle, eller kontakta oss för att diskutera en paketlösning för hela föreningen och hela säsongen.

Kickoff med företaget

Ska ditt företag åka på en Kickoff?
Vi fixar transporten dit och hem så ni kan slappna av i bekväma stolar.

Företaget

Ska ditt företag iväg på konferens, studieresa eller julbord? Vi erbjuder tillsammans med våra samarbetspartners skräddarsydda paketlösningar och kan arrangera både resa och boende för hela företaget.

Skolresan

Planerar din klass en skolresa och vill ha hjälp med resmål och passande aktiviteter?

Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar och kan arrangera bussresa, boende och aktiviteter för hela klassen. Givetvis kan du välja att enbart boka din bussresa till destinationen genom oss.

Evenemanget

Planerar du ett bröllop, en konsert eller annat evenemang för släkten, kompisgänget eller kollegorna? Vi har moderna och välutrustade bussar i olika storlekar och kan köra både stora och små grupper. Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi även skräddarsydda paketlösningar med resa, boende och aktiviteter.

Pensionärsföreningen

Planerar din förening en resa och vill ha hjälp med resmål och passande aktiviteter?

Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar och kan arrangera bussresa, boende och aktiviteter för hela sällskapet. Givetvis kan du välja att enbart boka din bussresa till destinationen genom oss.

RESEBYRÅN

Ska din grupp ut och flyga? vi kör transfer till alla flygplatser, sedan väntar bussen vid flygplatsen när gruppen kommer tillbaka och kör bekvämt och tryggt hem.
Vi kör även färdiga resor med grupper och transfers till båtkryssningar.